Hoe zie je eruit als een beroemdheid?

Bruidsvisagie

Vakantiefeesten kunnen zeer luxueus zijn, dus het is het beste om er op je best uit te zien. Overleg over bruidsvisagie en welke kleuren het beste bij je passen. Hetzelfde geldt voor lippenstift en lipliner. Neem een goede gids mee om je te kleden voor het bal of de bruiloft en ken de basis – van mix-en-match kleuren en stijlen tot de beste accessoires.

Ieder van ons heeft een eigen stijl of persoonlijkheid. Sommige mensen verzamelen schattige dierenshirts bij de kringloopwinkel, terwijl anderen inspiratie vinden in funkmuziek. Sommige vrouwen houden van de manier waarop lippenstift op hun lippen zit, terwijl anderen naar lipgloss grijpen in een zoektocht naar dat perfecte rood waarvan ze vinden dat het hen er sexy uit laat zien. Krijg een goed gevoel voor uw persoonlijke stijl door zoveel mogelijk makeupcombinaties uit te proberen en vraag uw stylist om hulp bij een nieuwe stijl.

Experimenteer thuis met verschillende stijlen. Als je een Keep [http://www.discoveryair.com]hottie hebt aangewezen, kun je haar om hulp vragen. Uw beste vriendin is degene met genoeg ervaring om u te helpen de juiste look voor u te vinden. [Er is een wachtlijst voor iedereen die een Airbrush Make-up les in NYC wil bijwonen, dus als je iemand ziet die je leuk vindt, bel dan onmiddellijk Hayley Fawcett! Sommige van onze make-up lessen worden geadverteerd op sites zoals z freshen up en airbrushing clinic. U kunt ook meer leren door het zien van andere studenten op een professionele make-up school bij u in de buurt.

Wat je ook van de celebrity-look vond, probeer geen make-up op te doen die je er oud uit laat zien. We krijgen toch allemaal rimpels en moeten ze niet aanmoedigen of verlengen met nog meer make-up. Gebruik een zachte oogmake-up van goede kwaliteit om al je oogmake-up aan te brengen, gevolgd door een licht poeder. Uw blusher moet subtiel zijn en dansen ten opzichte van uw gezicht. Gebruik een lippenstift die zacht is, niet hard. Zorg dat je niet iedereen overschaduwt – denk goed na over hoe je je haar gaat opmaken. Het moet een aanvulling zijn op alles wat je op je gezicht hebt. En bel zeker een paar vrienden om er zeker van te zijn dat je make-up goed overkomt.

Of je nu een man of een vrouw bent, wees niet bang voor kleur. Er zijn zo veel celebrity blushes waar je uit kunt kiezen. Voor vrouwen is True Match een kleur die bij alle huidtinten past. Ga voor een bronzer of shimmer als je wat extra kleur hebt. Mensen met een bleke huid moeten het echter bij warme bruintinten houden als ze er jonger uit willen zien. Als je nog niet zeker weet welke tinten jou het beste staan, vraag dan je vriendinnen om suggesties voor de juiste tinten voor jou.

Om je professionele make-up ervaring af te ronden, waarom ga je niet uit en maak je wat plezier met vrienden in een van de vele nagelsalons in de buurt? Zij kunnen je allerlei tips geven over hoe je je ogen het beste kunt accentueren, hoe je het beste mascara opdoet, welke producten je moet gebruiken om je foundation perfect aan te brengen, en alles waar je nog nooit aan hebt gedacht.

De meeste mensen zijn gefixeerd op school of werk als het gaat om bewegen en gezond eten. Maar als je gezond wilt blijven en je goed wilt voelen, moet je een bredere kijk hebben dan dat. Als je eruit wilt zien als een fitnessmodel, moet je de voedingsbestanddelen begrijpen van wat je eet. Als je er als een filmster uit wilt zien, moet je begrijpen hoe je je gezondheid en je leven van dag tot dag moet managen.

Eet veel fruit en groenten. Dit zijn geweldige bronnen van vitaminen, mineralen, aminozuren en koolhydraten. De meeste groenten bevatten vitamine A, C en E, en vitamine C bevat vitamine B5. Het lijkt misschien ouderwets om naast de andere groenten ook broccoli en spinazie te eten, maar dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw lichaam de voeding krijgt die het nodig heeft.

Consumeer een verscheidenheid aan eiwitrijk voedsel. Eiwit is essentieel voor de ontwikkeling van sterk haar en sterke spieren. Als u de juiste voedingsmiddelen in uw dieet opneemt, zult u merken dat u gemakkelijk de benodigde eiwitten binnenkrijgt. Voeg vis, eiwit van de eieren, melk en brood toe aan uw dieet en u bent op weg om de juiste hoeveelheid eiwit binnen te krijgen die uw lichaam nodig heeft.

Laat frisdrank en koffie weg en je krijgt bijna 200 calorieën minder binnen. Deze calorieën kunnen wonderen doen om je er goed uit te laten zien en je goed te laten voelen. Als je dorst hebt, probeer dan een glas water, maar gooi dat glas koffie er niet te vaak en te snel in. Je zult merken dat je je geweldig beter voelt en er geweldig uitziet.

MENTEN om uzelf gezond te houden, zodat u er goed uitziet en zich goed voelt, zijn onder andere:

Uiteindelijk moet je ongeveer halverwege het ideale gewicht komen dat je wenst.

Lees meer

Visagie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.