Hoe uw haar te verzorgen

Keratine behandeling Tilburg

Keratine behandelingen zijn proteïne van het leven. Het bouwt botten, vingernagels en tanden. Het is zeer veelzijdig en essentieel voor de groei, rijping van nagels. Keratine is een hard eiwit en het belangrijkste eiwit van de huid, het haar en de nagels. Het haar van een kind dat uitvalt bestaat bijna volledig uit keratine.

Te veel keratine maakt het haar ongezond. De keratine in het haar kan worden beschadigd door overmatige stress,({ster|>Producten voor persoonlijke verzorging, teennagels, haar), overmatig gebruik van nagels (te korte nagels), zeep en overmatige blootstelling aan water, stof, of andere elementen.

Tip – Hoe slimmer u uw haar behandelt, hoe gezonder het zal zijn. Wees zacht voor uw haar. Kwaliteit is van het grootste belang.

In plaats van wasmiddelen en andere agressieve chemicaliën te gebruiken, kunt u beter voedende shampoos en conditioners gebruiken. Er zijn verschillende planten die zowel voeding als olie bevatten: Rozemarijn, Salie, kamille, munt, Kruiden van belang – begin een natuurlijke behandeling om uw haar en hoofdhuid te beschermen tegen de ongezonde elementen die het kunnen beschadigen.

Bio-voedingsstoffen geven uw haar glans en een gezonde uitstraling.

S Porifera (Eclipta alba) – verbetert de bloedsomloop, versterkt het immuunsysteem, antioxidant, goed voor vrouwen die hun borsten vol, sexy en gezond willen houden.

omino-eiwit – levert aminozuren voor de groei van uw haar en spieren, genetische aanleg en bepaalde gezondheidsproblemen.

Eiwit – bevordert de groei en functie van de lichaamscellen, de keratine van uw haar en follikels, de wortels van uw haar en hoofdhuid.

Ascorbinezuur – komt van nature voor in het menselijk lichaam en zit in vlees, eieren, melk en sojaproducten. Het is een antioxidant en een belangrijk bestanddeel van moedermelk.

Vitamine C – ascorbylpalmitaat, proantholylsalicylaat en dl-melkzuur maken melanine aan, verantwoordelijk voor bruine en zwarte haarkleuring, en haargroei; roos; en beschermen tegen kanker.

Silicium – siliciumdioxide wordt chemisch aangetast door warmte, licht en zuurstof. Bij uitwendige toepassing als crème of vloeistof werkt siliciumdioxide (of AMMO dioxanen) als een tyrosine-agent voor keratinisatie van de huid en het haar.

Magnesium – als magnesium bereid uit voedsel is effectief in het herstellen van de harmonie en het evenwicht van het lichaam. Gezond haar bevat magnesium. Magnesium bereid uit voedingsmiddelen is effectief in het stimuleren van de productie van collageen. Collageen is een natuurlijk eiwit dat in de huid en andere delen van het lichaam voorkomt.

Lees meer

Afro kapper

Wimper extesions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.