Wat is het beste natuurlijke product om het risico op ziekten te verlagen?

Visine

Kruiden voor Onzichtbare Chronische Ziektes. – Kijk op het internet voor gedetailleerde informatie over ziektes. Kunt u er een kiezen waarvan u denkt dat het uw Chronische Ziekte zal helpen? Zoek verschillende soorten chronische ziekten en remedies op.

Over de hele wereld is er een mooi klein meisje. Ze weet van zichzelf alles. Ze ligt nu in een ziekenhuis en zou willen dat ze thuis was, lekker slapend in haar bedje. Wat is de ergste ziekte ooit? Ze wist het al die tijd: Neem een anti-virus prik. Helpt dat? Ja, maar dat weet ze. Wat is het beste natuurlijke product om het risico op ziektes als kanker te verlagen? Je weet het. Haar naam is Visine.

“Zij maakt deel uit van de 15.000 vrouwen boven de vijftig waarvan gedacht wordt dat ze in het chronische programma voor het Crocknowelle Syndroom zitten. Maar er is nog een vrouw, ook in het chronische programma voor Multiple Sclerose. Zij staat op het punt het ziekenhuis voorgoed te verlaten. Zij zal u vertellen welke nachtmerrie er volgde.”

Binnen de grenzen van het redelijke, zullen er verschillende kenmerken van deze vrouw zijn. Maar wat is het centrale element van haar leven?

Net als in het vorige boek is smerige lucre alles wat ze weet, wil of nodig heeft. Via haar oogdruppels wil ze een manier om haar ogen te wassen met wat ze via de omgeving opneemt. Een goed absorptievermogen betekent een goede absorptie en de mogelijkheid om die dode rode oogdruppels te veranderen in gehydrateerde vitamine D rijke druppels. En dat is precies wat ze heeft gekregen. Waarom zou ze een product weggooien dat haar op een betere weg zou kunnen brengen dan degene die ze in de nabije toekomst zal verlaten? Visine is het antwoord.

Wat is het beste product voor je voeding? Je kijkt om je heen en weet dat de beste voeding in het begin van de jaren 2000 werd verwaarloosd. We hebben nu een betere focus op gezondheid. Nou als je moeite zou doen voor gezondheid, zou je niet in de verkeerde richting kijken, toch? Het meeste van wat we nu weten over gezondheid is afkomstig van de lancering van het Personal Rehab programma in 2003. We mogen het allereerste boek niet vergeten dat in diezelfde tijd werd gelanceerd.

Een belangrijk ingrediënt in Vison therapie is de vraag: Wat wil je uit het leven halen? Wat wil je van jezelf maken? Belangrijk bij die vraag is om je heen te kijken om te bepalen wat mensen en dingen je kunnen brengen. Ons wordt verteld dat het belangrijker is om te bidden voordat je naar een betere plek trekt, dan om een kip op de weg te krijgen. We spannen ons niet altijd in voor wat we uit het leven willen halen en maken niet altijd kritische keuzes om daar te komen. Dan zijn er momenten waarop we weten dat onze keuze ons zou brengen naar een plaats waar we hoop kunnen hebben langer te leven en rivier naar de zee bestaat voor ons om in te rijden.

De voeding voor onze dromen is niet alleen een wens. Een houding van geloof, een bepaalde manier van lopen, positief zijn, anderen de hand reiken, kunnen onze visie ook versterken. Enkele tips om je droom te voeden

Lees meer

eyelash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.