Hoe je je haar moet wassen?

6 redenen waarom je niet iedere dag je haar moet wassen | Esthetic Hea

Een van de beste dingen die je kunt doen voor je kapsel en om je haar te verzorgen, is het gebruik van verzorgingsproducten. Door producten van goede kwaliteit te gebruiken die zijn ontworpen om de natuurlijke eigenschappen van uw haar te beschermen en te versterken, kunt u ervoor zorgen dat uw haar in de best mogelijke conditie is.

Tuinproducten zoals shampoos, conditioners en stylingproducten helpen je haar in de best mogelijke conditie te houden. Het is ook belangrijk om te leren hoe u uw haar moet wassen en hoe u dit veilig en effectief kunt doen. Nogmaals, verschillende bronnen kunnen u helpen om te leren hoe u deze dingen kunt doen.

Shampoos en conditioners die speciaal zijn ontworpen om te wassen, helpen u ervoor te zorgen dat uw haar wordt beschermd tegen alle schadelijke elementen. Je haar kan beschadigd raken door wind en zon omdat het de cuticula van het haar pluist. Was je haar dienovereenkomstig en je zult in staat zijn om het te beschermen tegen de elementen.

Het vermijden van sterke haarstyling thuis is een andere manier om je haar gezond te houden. Wanneer je een stijltang of krultang op je haar gebruikt, ontdoe je het van zijn natuurlijke eigenschappen en vatbaar voor beschadiging. Als je haar pluizig of pluizig is, probeer dan harde behandelingen te vermijden.

Er zijn een aantal voedingsmiddelen die veel eiwitten bevatten. Dergelijke voedingsmiddelen zijn mager vlees, vis, gevogelte, eieren, zuivelproducten, soja, noten, granen en bonen. Veel van deze producten zijn ook erg gezond voor je lichaam, dus ook voor je haar.

IJzer is een mineraal dat helpt om zuurstof naar de haarzakjes te transporteren. We krijgen niet altijd genoeg zuurstof in ons lichaam, wat een oorzaak kan zijn van dof, verkleurd haar. Eieren, bonen, noten en vlees zijn allemaal zeer goede bronnen van ijzer. Voor degenen die optimaal gezond zijn, is een dagelijkse portie mager vlees ongeveer 150 milligram.

Vitamine B helpt gespleten punten te voorkomen. Het helpt ook om de haargroei te bevorderen. Hoewel we niet altijd genoeg vitamine B in onze voeding krijgen, is een dagelijkse portie broccoli, spinazie of spruitjes goed.

Biotine is een andere vitamine die goed is voor de gezondheid van je haar. Deze vitamine is de sleutel tot en speelt een belangrijke rol bij de groei van je haar. Een dagelijkse portie kwark is ongeveer 50-100 milligram.

Eiwit is de bouwsteen van het haar en vormt de bron voor haargroei. Keratine, dat in het haar wordt aangetroffen, is het eiwit dat het haar kracht geeft. Er zijn verschillende eiwitrijke voedingsmiddelen beschikbaar, zoals eieren, kip en vis. Een andere bron van eiwitrijk voedsel is mager vlees en vis. Supermarkten en diepvriesproducten zijn een goede bron van eiwitten.

Vitamine C is ook belangrijk voor de gezondheid van het haar. Vitamine C is niet alleen belangrijk om het lichaam gezond te houden, het is ook belangrijk bij het herstellen van het haar. Er zijn veel vitamine C-producten op de markt, maar een gemakkelijke manier om aan uw dagelijkse dosis te komen is sinaasappels en andere citrusvruchten. Een andere geweldige manier om vitamine C binnen te krijgen is van melk en yoghurt. Melk en yoghurt zijn rijk aan calcium en bevatten elk hun eigen unieke vorm van vitamine C.

Voldoende slaap krijgen is iets anders dat de groei van je haar beïnvloedt. Slaap is een zeer belangrijk onderdeel van de algehele gezondheid van het lichaam. Het wordt vaak aanbevolen dat mensen elke nacht 7-9 uur slapen. Nou, behalve dat je je haar Teletubbie-vrij houdt, ben je ook gezond vanaf de onderkant van je tenen!

Zoals je kunt zien, is de lijst met dingen die haar doden eindeloos. De lijst is eigenlijk eindeloos, en als je deze tips gaat toepassen, kun je haar vrijwel onmiddellijk doden. En dan hoef je geen belachelijke bedragen uit te geven aan haarproducten die niet eens werken! Je zult nog steeds in staat zijn om je haar er geweldig uit te laten zien zonder veel geld uit te geven aan luxe salonbehandelingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.