Welke functies hebben haardrogers

Föhn borstel

Welke functies hebben föhnborstels?

De basiskenmerken van een föhnborstel zijn: schacht, buis, concentrator hulpstuk en een mondstuk.

2. Wat doet het?

De kenmerken van een föhnborstel zijn: warmte en lucht.

3. Wat doet lucht?

De kenmerken van een luchtdroger zijn: kracht en beweging.

4. Wat doet kracht?

De functie van een föhnborstel die goed werkt, is het mondstuk. Hoe dan ook, een mondstuk maakt het drogen en stylen van je haar gemakkelijk en snel.

5. Hoe kan ik mijn haar snel drogen en stylen?

Als je een föhnborstel hebt met een diffuser, gebruik die dan om je haar in neerwaartse richting te drogen. Dit minimaliseert het uitdrogende en beschadigende effect van warmte. De neerwaartse beweging van de luchtstroom heeft als bijkomend voordeel dat de haarschubben worden gladgestreken. Als je geen föhnborstel hebt, gebruik dan een grote, ronde borstel om je haar te drogen. De borstel moet plat zijn zodat hij het haar niet uitrekt wanneer het in een bepaalde richting wordt geborsteld. U zou een conditioner kunnen overwegen, die uw haar verder verzacht. Zelfs als je geen conditioner nodig hebt, is het altijd een goed idee om het te overwegen, omdat het je haar zal beschermen.

6. Wat doet warmte?

Hitte maakt het haar steil door het te drogen. Warmte wordt toegepast door ofwel een haardroger of door een hete rollers of krulspelden. Als je je haar heel kort laat knippen, gebruik dan eerst een warmtebron om je haar te drogen.

a. Föhn.

b. Warmwalsen/krulmachines

c. Een andere manier om warmte te gebruiken is het gebruik van een stylingtool, zoals een haartang. Als je langer haar hebt, zul je het waarschijnlijk eerst willen straighten met een heat assist hair straightener. mma.

d. Krultang

e. Een andere manier om warmte te gebruiken is om naar een salon te gaan en een professionele stylist je een schoudermassage te laten geven, waardoor je haar steil wordt. Je hebt hier geen stijltang voor nodig.

f. Een andere manier om je haar steil te maken is het gebruik van een stijltang zoals Limitonna iron. Dit is een open haartang, die wordt gebruikt vergelijkbaar met een krultang, maar zonder het gewicht. De platen op deze stijltang bewegen regelmatig, zodat het haar gelijkmatig wordt rechtgetrokken. Je hebt geen extra warmte van de stijltang nodig.

g. kubusduwer

Alle hierboven beschreven technieken zijn goed om het haar steil te maken. Als u echter levendigere krullen of langer haar wilt, moet u een van de nieuwste haarverstevigers gebruiken. Deze haarverstevigers zijn niet alleen veilig en gezond, maar ze versnellen ook het straighteningproces en beschermen je haar tegen verdere beschadiging. Een goede salon om er een te vinden die bij u past, is de hedendaagse kapsalon met kappersexperts.

De moderne kapper geeft u een van de nieuwste en beste kapperssystemen om u resultaten te geven die er toe doen. De oude dagen van natuurlijke geneeswijzen zijn al lang voorbij. U heeft een haar- en schoonheidssalon nodig die u leert hoe u uw lichaam de juiste manier kunt aanleren om te groeien en u gezond en mooi haar en schoonheid te geven.

Lees meer

Verborgen camera

Fm bluetooth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.