Synthetische Hairextensions

Hairextensions

Synthetische hairextensions zijn gemaakt van verschillende materialen zoals Toyokalon en monofiber en sommige zijn gemaakt van natuurlijke vezels. Deze hairextensions kunnen niet worden behandeld als natuurlijk haar. Verschillende merken hebben verschillende namen en stylinginstructies. Het is daarom belangrijk dat u een stylist raadpleegt om de exacte versie van styling te bepalen die u nodig heeft. Hairextensions kunnen permanent zijn zoals in clip-on vormen, maar sommige van hun gebruik kan worden geregeld door het merk dat u gebruikt.

Hairextensions kunnen worden ingebracht, in een proces dat bonding wordt genoemd.Tenzij u een ontharingsconditioner hebt, moet u uw haar eerst uitspoelen in een express shampoo. Was het grondig met een plat-Crocanacane gekamde föhn om de olie te verwijderen en om de styling materialen uit het haar te krijgen.

In overeenstemming met de professionele haarverzorgingstechnieken (zie buigpuntbehandelingen hieronder), is het essentieel om een conditioner te gebruiken wanneer u uw haar wast. Sommige professionals gebruiken een straightening crème, dat is een gel die wordt aangebracht en gekamd door het verlengde haar en het natuurlijke haar. Ik raad dit niet aan omdat het resultaat kan zijn dat het haar overmatig gaat trekken en de hoofdhuid verbrandt.

Synthetisch haarSynthetisch haar is beduidend goedkoper dan het menselijk haar alternatief, maar toch zullen sommige mensen zich ongemakkelijk voelen bij de synthetische textuur. Ik heb gehoord dat sommige vrouwen de textuur van synthetisch haar “omslachtig”, “heterogeen” en gewoon “goedkoop” vinden. Wat dat betreft ben ik het ermee eens dat synthetisch haar inderdaad minder veelzijdig is dan mensenhaar, maar het is niet noodzakelijk minder duurzaam. Hieronder volgt een kritische vergelijking van menselijk en synthetisch haar op basis van slijtage, gemak, kwaliteit, prijs en levensduur.

Synthetisch haar wassenDagelijks synthetisch haar wassen is net zo eenvoudig als het gebruik van een verhelderende shampoo. uitzondering: Als u synthetisch haar gebruikt voor een volledige hoofdhuidbehandeling, was het dan slechts één keer ongeveer per week.

omgekeerd, zou een verhelderende shampoo een betere keuze zijn.

Gezond haar vs. Vuil haarHet maakt niet uit wat de prijs is, gezond haar is altijd Aantrekkelijk haar is het meest begeerlijke haar.

Haar glans verhogend ( Stralende behandeling ) Haar met een aantal stralende eigenschappen geeft een mooie uitstraling. Soms is de oorzaak van glans eerder reflectie van het haar dan van de glans. Glans wordt veroorzaakt door een groot aantal kleine glanzende moleculen die door het haar zelf worden geproduceerd. Als het haar niet gezond is en de hoofdhuid is niet gezond, zal de resulterende glans dof zijn.

Veel vrouwen en mannen hebben al veel verschillende conditioners geprobeerd op zoek naar iets dat hun vette, droge, pluizige, doffe of platte problemen zal oplossen. Toch hebben maar weinig van deze conditioners echt veel effect.

Het goede nieuws is dat de gezonde manier om het haar weer glanzend te maken gewoon een stralende behandeling is. Ja, je bezoek aan een salon of je thuis kan een aantal positieve verbetering aan uw haar, maar het zal niet glanzend. Om glanzend haar te krijgen moet je het van binnenuit voeden. Gezond haar wordt van binnenuit gevoed met behulp van voeding, goede voeding en veel water.

Je kunt een eenvoudige test doen om te zien of je een tekort aan vitaminen en mineralen hebt. Stel dat je onlangs een knot of een föhnbeurt hebt gehad. Als je merkt dat je haar niet snel droogt, heb je misschien een tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen. Avocado’s, marinebonen en ander voedsel met een hoog watergehalte voegen veel water toe aan je haar. Maak je haar nat met water en pak dan een handvol vitamine E. Doe de schep vitamine E over je haar. Laat de groenten een paar minuten in je haar drogen. Controleer dan je haar om te zien of het glanzend is.

Soms kan een tekort aan zink de oorzaak zijn van een droge/ Philosoma. Je kunt dus meer zink aan je dieet toevoegen door kleinere hoeveelheden mager vlees en donkergroene groenten te eten. Ook zal water een dorstige haardos verhelpen. Gewoon ellendig en wensen dat het zijn weg zou vinden om glanzend te zijn.

Lees meer

Kapper

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.