How to Remove the Glue From My Lace Wig

street market in wanchai, hong kong - pruik kopen stockfoto's en -beelden

Hoe kan ik de lijm van mijn lace wig verwijderen? Het is een vraag die ik keer op keer heb gezien, dus besloot ik een paar tips en stappen te schrijven om je te helpen glitter, lijm of tape van je lace wig te verwijderen. Allereerst, als je problemen hebt met het verwijderen van de glitter, verwijder deze dan voordat je verder gaat.

1. Begin met een pincet of tang om te proberen de veter eraf te halen. Als u echter moeite heeft om het eraf te krijgen of als het zelfs bij de eerste poging niet werkt, kunt u overwegen om van ontharingsmethode te veranderen. Probeer vastgezette voorwerpen op je huid te deppen met je eigen bloedwortel om de lijm op te lossen of gebruik aceton. Het is een feit dat kanten pruiken de neiging hebben te tintelen wanneer ze op je hoofd worden geplakt, dus dat kan een goede manier zijn om de lijm eraf te krijgen.

2. Terwijl je bezig bent met het verwijderen van glitter, lijm of tape, is het een goed idee om je handen en vingers te wassen die je gaat gebruiken om de pruik op te zetten of te verwijderen. Die glitter wil je toch niet op je vingers krijgen!

3. Gebruik een wimperkam om ervoor te zorgen dat de losse haren van je lace front pruik worden gehouden. Begin bij de basis van je wimpers en wanneer het dicht bij de top is, neem het dan recht omhoog en voorzichtig met een wimperkam. Als het veterfront eraf valt of niet recht is, moet u het misschien afknippen met een schaar.

4. Nadat u klaar bent met het trimmen en bevestigen van het veterfront, gebruikt u een schaar om het resterende veter op te ruimen. Sla deze stap over als je voor een gelaagde look gaat. Je kunt het schoonmaken door een wimperkam te gebruiken en make-up remover aan te brengen of gewoon met wat warm water en een wattenschijfje. Het is niet aan te raden om het schoon te maken als het nat is.

5. Gebruik een wimperkruller om je wimpers te krullen nadat je je wimpers hebt gekruld en ze hebt afgedroogd met een wimperkam. Hierdoor blijven je wimpers aan elkaar plakken en blijven ze langer gekruld.

6. veeg de rest van je make-up eraf en maak je klaar voor het plezier om te beginnen. Het andere dat u moet onthouden, is dat u al uw make-uptassen weggooit, zodat u ze kunt weggooien wanneer u meer inventaris koopt om uw cosmetica te leveren, en dan kunt u beginnen met het opzetten van uw pruik en benodigdheden.

7. Pruik past het beste bij uw persoonlijkheid en levensstijl. Het zijn meestal kortere kapsels die gemakkelijk te onderhouden zijn, terwijl langere kapsels meer aandacht vergen. Als je kort haar wilt, pluk er dan niet aan als het nat is, omdat het schadelijk kan zijn. Het is aan te raden om tegen de wind in te gaan en los te dragen terwijl u in bad of op de boot bent tijdens de cruise.

8. Gezichtspoeder is ook essentieel om de glans van je gezicht te behouden, vooral nadat je je gezicht hebt opgemaakt.

9. Het drogen van je gezicht is de laatste stap van het aanbrengen van de lace wig. Om overtollige vloeistofresten te verwijderen en elk spoor van make-up weg te vegen, kunt u proberen te wrijven met een kwart van een maat of twee sesamolie. U kunt ook met een watje oogcrème op de ooglidhoek aanbrengen.

10. Het is van het grootste belang om de huid van uw handen en voeten te hydrateren voor en na het aanbrengen van make-up, anders zullen uw handen en voeten gebarsten, schilferig en ruw worden.

11. Chloor is het mineraal dat ervoor zorgt dat het haar groen wordt. U kunt dit bereiken door een tand van de tandenborstel af te breken voordat u gaat slapen.

12. Om uw huid te kalmeren en littekens op de huid te helpen voorkomen, kunt u ricinusolie aanbrengen op de plaats van korstvorming of door ricinusolie te mengen met jojoba-olie en deze op het met littekens bedekte gebied aan te brengen.

13. Soothing Lip Scrub, indien beschikbaar, is een ander product dat op de lippen kan worden aangebracht om ontstekingen en roodheid te verminderen.

14. Blotting Tissue Powder is een goed poeder om op de huid rond de ogen te deppen om overtollig vocht te absorberen.

15. Denk eraan om bij het gebruik van foundation te kiezen voor minder is meer. Hoe vaker je solliciteert, hoe meer je eruitziet als een clown. Je kunt een make-upsponsje gebruiken om een ​​meer egale en natuurlijke look te krijgen. Gebruik een watje om kleurloze foundation aan te brengen of je kunt je vingers gebruiken.

16. Om de olie op je huid te verminderen, kun je een zelfgemaakte scrub gebruiken. U kunt een Mix Olie/Water met suiker of honing gebruiken. Het werkt net als exfoliëren.

17. Gebruik een gezichtsföhn als u de zware make-up van uw gezicht wilt verwijderen.

18. Koop een luchtblazer om dat te bestrijden Frizz. Het helpt om het haar uit te drogen en geen schade aan je haarlokken te veroorzaken.

19.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.