How to Make Soap

candles burning at night - kaarsne stockfoto's en -beelden

Warme tonen van veel kaarsen zorgen voor een blijvende geur die zeshoekig is en in de hoeken van uw huis of misschien in de badkamer.

Er zijn veel kaarsen die ervoor zorgen dat je meer geniet van het moment. Uitstekend geschikt voor feesten en een after-asterx avond.

Hoe bereik je de perfecte geur? Bij het kiezen van een kaars wil je er een die een gevoel van diepe veiligheid en ontspanning geeft; niet alleen een sterke geur die we normaal gesproken in een winkelcentrum kopen. Bij de geur van een kaars spelen echte weersfactoren een rol. De was- en geurreacties van was hebben een grote invloed op het uiteindelijke aroma dat door de kaars wordt getriggerd.

Drie reacties

De geur die door de meeste kaarsenmakers wordt geplukt, is een combinatie van een speciale geurformule en gebrande koffiebonen. Een koffiebasis is perfect voor het maken van kaarsen, omdat koffiebonen vol antioxidanten zitten en kunnen worden gebruikt als alternatief voor loog en andere ingrediënten van chemische kwaliteit . De combinatie van de antioxidanten en loog verzacht het kleureffect van de zeep en geeft je zeep die unieke tint.

Het proces van het maken van zeep is heel eenvoudig. Verwijder het ongewenste midden en laat de bot lopen om het water te verbranden. Het lichaam van de zeepcake is een zeep op glycerinebasis die krimpt. Als ijsblokje wordt aan het zeepmengsel in het water toegevoegd. Het ijs helpt het water te verdichten en is milieuvriendelijk.

De zeep zal dik en romig zijn als hij afgekoeld is. Om gelijke zijkanten en bovenkanten van de zeepcake te maken. Voeg een beetje loog toe om een ​​korrelige pasta te maken van het zeepmengsel. Dit zeepmengsel zal zeer stevig zijn om te snijden. Als je ricinusolie toevoegt, is het een rijke zeep die de huid helpt te conditioneren.

Als je niet wilt dat het te sterk is, houd er dan rekening mee dat er geen agressieve chemicaliën in zitten. Je kunt een of twee eetlepels rond het zeepmengsel toevoegen. Wanneer de korrels ballista worden, moet u ze laten afkoelen voordat u doorgaat met het proces, anders krijgt u extreme schelpen die gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid.

Je kunt zo veel of zo weinig zeepmengsel maken als je wilt. Als je het niet lekker vindt, voeg dan wat water of loog toe en meng het zelf.

Zeep maken is makkelijk en houdt de ingrediënten die ik gebruik daar zeker een week in. Er is ook een heel eenvoudige set regels.

Goed, je bent klaar!

Een heel speciaal woord over zeep; u kunt het altijd naar uw eigen persoonlijke keuze wijzigen. Er zijn allerlei soorten zeep te maken met geuren die je nog nooit hebt geroken. Je kunt een aantal verschillende essentiële oliën mixen en matchen om een ​​zeep te maken die verschillende geuren produceert. U kunt geur toevoegen aan uw zeepmengsel met elke natuurlijke geurolie. Roos en lavendel zijn bijvoorbeeld veelvoorkomende componenten bij het maken van rustgevende en ontspannende zepen.

Er zijn andere specifieke ingrediënten die u moet gebruiken bij het maken van het zeepmengsel. Het meest voorkomende bestanddeel is loog, bruine suiker en water. De loog die meestal wordt gebruikt is rood gekleurd en houdt de zeep stevig zonder deze uit te drogen.

Water is ook een zeer belangrijk onderdeel voor het maken van goede zeep. U kunt Epsom-zouten aan het zeepmengsel toevoegen, waardoor uw zeep schuimend kan worden. Eventueel kun je kleur en geur toevoegen.

De eerste dag dat je zeep maakt, is de dag dat je niet zeker weet of je het wel lekker zult vinden. Wacht hoe lang de zeep ook nodig heeft om uit te harden. Je moet zeep maken de dag voordat je je voeten wast, zodat de zeep de kans krijgt om zich in je voeten te vormen. Alleen zeep maken is heel eenvoudig en kost weinig tijd. Als je klaar bent met het maken van de zeep, moet je hem altijd in de badkamer laten drogen. Je kunt ook een of twee staven gebruiken om over het zeepachtige water te lopen als dat nodig is.

Als u uw eigen zeep maakt, mag u slechts een klein deel van het recept gebruiken. Als de zeep voor iemand anders is om te gebruiken, wil je in plaats daarvan hun favoriete zeep gebruiken. Je mag ook maar een klein deel van de essentiële oliën gebruiken die je gaat gebruiken.

Persoonlijke zeep maken kan een leuke ervaring zijn. Je leert je huid kennen en beslist welke oliën en geuren je gaat gebruiken. Zeep maken kan heel leuk zijn, maar pas op dat je er niet te veel mee doet. Gebruik alleen zeep voor je gezicht en nagelriemen, dan kun je altijd de resterende zeep knippen en plakken om je andere huidverzorgingsproducten te maken. veel plezier met het maken van zeep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.