Hoe te trouwen in Europa

Bruidskapsel Venlo

Als u in een Arisch land trouwt, kunt u overwegen mij in te huren om het haar van uw bruidskapsel. Ik zal dit met plezier doen omdat het de dag absoluut mooi zal maken.

Als u buiten Europa trouwt, laat ik u graag mijn vaardigheden buiten Europa zien. Ik heb 9 jaar in Italië gewerkt en ik ken het land en zijn cultuur. Ik ben al op veel Italiaanse plaatsen geweest en ik kan u een korte lijst geven van plaatsen waar u heen kunt gaan. Als u een ADE haarsnit wilt, moet u overwegen naar hem te gaan.

In Europa is, voor zover ik weet, de algemene wet van consequentie dat elk meisje elke maand naar de bruidskapper moet. Ik ben geen Europese agent en ik ben hier om ervoor te zorgen dat het meisje zich aan de wet houdt. Ik ben er zeker van dat er veel meervoudige kapsels beschikbaar zijn in Europa en ik zal dit in mijn voordeel gebruiken. Ik geef haar de keuze om mij haar haar te laten doen of ik ga naar een andere salon. Meestal gaat het meisje voor de eerste optie, tenzij het een franse snit is.

Laat me eerlijk zijn, de franse snit is niet gemakkelijk, en ik verzin dit niet. Een meisje moet elke dag naar de salon als ze de frisse look wil behouden. Ik weet zeker dat je mij kunt inhuren om haar haar te doen, maar ik ben geen professional in de Franse knipbeurt. Ik zal je laten zien hoe het moet.

De eerste stap is om het haar van het meisje te wassen. Ze moet helemaal haarvrij zijn voordat ik haar haar ga behandelen. Het haar van het meisje moet helemaal droog zijn, anders zal ik haar een slechte knipbeurt geven.

Nadat het haar handdoekdroog is, geef ik het meisje een klein oranje stokje om haar haar vast te houden. Ik vertel het meisje dat ze haar haar moet drogen door het te borstelen, een kleine handdoek op het gedroogde haar te leggen en het tussen mijn vingers te houden. Terwijl ik het gedroogde haar tussen mijn vingers houd, draai ik het hoofd van links naar rechts, krassend op het hout van het strijkijzer wanneer het haar kaas zegt, klaar om te schilderen.

Elk meisje is anders, maar ik heb nog nooit iemand moeten verven. In het begin voelde het vreemd aan, maar ik maakte me er toen geen zorgen over omdat ik wist dat ze eraan zou wennen. Nu is het de tweede dag en haar haar wordt steeds meer zichtbaar en ik begin me zorgen te maken.

De derde dag haalde ik het stokje onder het meisje vandaan en hield het tegen haar oor. Ik zei haar dat ze het naar haar andere oor moest verplaatsen als ze dat wilde. Ze was koppig, maar ik wilde het gewoon naar haar andere oor verplaatsen. Ze bewoog het en ik zei haar dat ze moest proberen haar hoofd te gebruiken. Ze wilde het niet bewegen en dat maakte me bang, omdat ik niet wist of het pijn zou doen. Ik verplaatste het naar haar oor en zeker genoeg deed het haar geen pijn.

De vierde dag, gaf ik haar een scheermesje. Ik wilde er zeker van zijn dat ze het zou gebruiken, maar ik wilde niet dat het in haar oren zou gaan. Ik zei dat ze het zo ver mogelijk naar haar oren moest gebruiken. Ik probeerde het en het viel in haar oor. Ik zei haar dat ze moest proberen te onthouden om het naar het andere oor te verplaatsen. Ik zou het doen als ze later die week naar haar haar afspraak wilde gaan.

Tegen de vijfde dag, werd het een wekelijks project. Ik deed haar haar elke zondag. Elke dag kwam ze binnen en zorgden we ervoor dat ze haar haar deed. Ik nam de tijd om haar te helpen en haar te leren hoe ze het moest doen zodat het er geweldig uit zou zien voor haar grote dag.

Vijf dagen voor haar bruiloft, begon ik na te denken over het knippen van haar haar. Ik ging naar de cateringtafel en sprak met de meisjes over wat ik ging doen. Ik vertelde hen wat ze de dag ervoor tegen me had gezegd en het was inderdaad waar.

Zodra ze was gaan zitten, zei ik dat ze haar hoofddoek moest pakken en haar gezicht moest wassen. Daarna draaide ik me naar haar toe en zei dat ik haar haar zou knippen.

Haar ogen werden groot en ze keek me paniekerig aan, maar toen ik haar zo zag voelde ik me ongemakkelijk. Ik wilde niet dat ze dacht dat ik haar haatte vanwege de pijn die ik haar zou aandoen. Ik wilde ook niet dat ze zou denken dat ik haar een puinhoop vond.

Na vijf minuten was ik klaar. Ik ging zitten en wachtte op haar. Toen ik opkeek, zag ik dat haar haar weg was. Haar trouwdag verliep vlekkeloos, alsof ze een magische straaltruc had uitgevoerd.

Later die dag kwam ik terug van mijn huwelijksreis en ging naar huis. Ik ging zitten en bekeek mijn aantekeningen. Ik ging mijn notities vastplakken en de fout uitwissen. die ik de week ervoor had gemaakt. Ik realiseerde me dat ik een fout had gemaakt. Ik was het vergeten. Ik had haar naar de verkeerde sectie gepraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.