Hoe kom ik van oogrimpels af?

eye wrinkles

Een van de belangrijkste dingen om over na te denken is de gevoeligheid van de huid en of een bepaald product goed voor je zal zijn. Allergieën en gevoelige reacties op ingrediënten zijn heel gewoon. De productie van nieuwere chemicaliën die op dieren zijn getest, is totaal niet biologisch. Ze werden geproduceerd voor het testen van menselijke producten, maar uiteindelijk werden ze ook in cosmetica gebruikt.

Als dit bij u is gebeurd, kunt u stoppen met het gebruik van deze crèmes. Maar als u niet zeker bent over een bepaalde crème, test deze dan op een ongemengde huid – dat wil zeggen, gebruik de crème op uw been waar u de crème op uw gezicht niet kunt zien. Of op uw oksel. De plaats waar u de crème ziet is belangrijk. Het betekent niet dat andere delen van uw huid de jeuk van de hoofdhuid of de irritatie van de crème niet zullen voelen.

Denk ook aan de mogelijkheid dat de crème echt goed is voor je huid. Als het echt zo is, geweldig, maar als blijkt dat het niet zo is, heb je je geld verspild. Je hebt niets voor je geld gekregen.

Een van de criteria om een crème te beoordelen is de rimpelcrème. Als er geen rimpels zijn, heb je waarschijnlijk geen goede crème nodig. Aan de andere kant, als de crème rimpels maakt, ga dan zeker winkelen.

Hoe een crème te beoordelen is een onderwerp waardig van zijn eigen artikel, maar in het kort, echte crèmewrinkle creamsthat really work zijn:

1. Een die peptiden bevat – peptiden zijn kleine fragmenten van aminozuur eiwitten gevonden in de huid, en helpen collageen productie.Ze zijn ook te vinden in collageen-producerende weefsels en cellen, dus hun aanwezigheid in rimpel crèmes is essentieel.

2. Een die huid oplichtende middelen bevat – dit zijn verbindingen die hyperpigmentatie of zonnevlekken verminderen.Als je geen tijd hebt om te gaan winkelen en gewoon uit te vinden die deze middelen erin hebben, kun je ze zien in je plaatselijke drogisterij.

3. Een met anti-oxidanten – dit zijn verbindingen die oxidatieprocessen hinderen die huidschade en veroudering veroorzaken.

4. Een met hyaluronzuur – dit zuur in het lichaam is een krachtige vochtinbrenger, maar breng dit in je huid en het houdt de huidcellen gehydrateerd en gezond uitziend.

5. elektron oliën – dit zijn de stoffen die je huid zijn vlezige of vette textuur geven en zo een vette huid of acne verminderen.

6. squaleen – dit is een plantaardige vorm van de essentie die je huid van nature aanmaakt. Als uw voeding niet genoeg van deze stof bevat, zal uw huid niet genoeg olie kunnen produceren om zich te beschermen tegen rimpels en puistjes.

arma manuka honing

Wat we in gewone omstandigheden voor onze huid doen, is olijfolie op ons gezicht smeren. Velen van ons doen dit in de hoop de tekenen van veroudering te verminderen, hoewel we dit gemakshalve tegen een hoge prijs doen.

Laten we nu, afgezien van het nogal ongemakkelijke idee dat de huid rond de ogen tot het meest potentieel oogschadelijke materiaal behoort, eens kijken naar enkele feiten.

We weten dat de huid rond de ogen tot de dunste huid van het lichaam behoort. Dat gezegd hebbende, is onze aandacht vooral naar boven gericht, wat betekent dat elk klein stukje bruikbare huid ons enorm zal helpen in de strijd tegen rimpels.

Daarom is de huid rond de ogen een uitstekende plaats om onze zoektocht naar effectieve oogrimpelcrème te beginnen. Door goed naar de kenmerken te kijken, zult u in staat zijn een aanzienlijk aantal natuurlijke anti rimpel creme te vinden.

Deze natuurlijke stoffen zullen echter niet de rimpels verminderen die worden veroorzaakt door een overmatige collageenproductie, wat is waar de meeste oogcrèmes op gericht zijn. In plaats daarvan verbeteren ze de huid rond de ogen, iets wat niet kan worden gezegd van traditionele behandelingen, die alleen effectief zijn in het verminderen van rimpels tot op zekere hoogte.

Over het geheel genomen zijn natuurlijke stoffen dus het beste antwoord op de vraag hoe men van oogrimpels af kan komen. Zij zijn de meest effectieve, wetenschappelijke benadering om de overtollige huid rond de ogen weg te scheren. Nu u de voordelen van deze aanpak van de behandeling begrijpt, is het misschien het beste om meer te weten te komen over hoe u van oogrimpels af kunt komen. Er zijn enkele ideale manieren om dat te doen, en we hopen dat u ze zult vinden wanneer u meer onderzoek doet op dit gebied.

Lees meer:

Huidverbeterende behandelingen

Liquid crystal eye serum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.