Hoe kies je een haarkleur

Kapper Arnhem

Zodra een basisplanning is gedaan,ette kiezen van een haar colorist is eenvoudig. Een ervaren hairstylist kan u helpen bij het begeleiden van de opties die voor u beschikbaar zijn. ben het niet met hem eens over de beslissing, maar onthoud dat de hair colorist uw huidconditie moet beoordelen om er zeker van te zijn dat de kleur bij u past. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoef je niet naar een ervaren persoon te gaan om de beste prijs te krijgen. Als u van plan bent uw haar gewoon thuis te doen, kunt u zich redden met zelf uw haar kleuren en het door een vriend of familielid laten doen.

opgenomen Transformations Peel-off maskers, Europese dode haren, strip wax en eenvoudig föhnen. Hiermee kunt u uw haar binnen enkele minuten kleuren en u kunt het bij u thuis laten doen.

ane haarkleuring Een toevallige ontdekking leidde tot de ontdekking dat je haar kunstmatig kunt verven met kleurstoffen die alleen natuurlijk en conserverend zijn. Het was wat uitproberen en al met al heeft een biochemische reactie ertoe geleid dat een leek ontdekte dat bijenwas en gehydrolyseerde tarweproteïne kunnen worden gebruikt om het haar te kleuren. Deze natuurlijke producten zijn veel beter voor het haar dan chemische producten. De kleuren blijven veranderen als het haar wordt geborsteld of gekamd. De geur van top secret haarkleur product houdt ook mensen op afstand!

Chemische haarkleuren:

Theanges de mainstream chemische stof die wordt gebruikt in haarkleuring. Het is een bleekmiddel en een peroxide fixatief. Het is zowel veilig om te gebruiken en de resultaten kunnen vrij permanent zijn. Het probleem met sommige kleurstoffen is dat ze lelijke lijnen en strepen op het haar achterlaten, waardoor het er slecht uitziet, niet mooi.

In de jaren zeventig waren er veel goede kunstmatige haarverfproducten en behandelingen met henna. Deze zagen er veel natuurlijker uit en waren veel goedkoper en gemakkelijker te gebruiken. We hadden geen semi permanente haarverf nodig om de gaten in ons haar op te vullen. En we hadden een ruime keuze aan kleuren om uit te kiezen.

Tegenwoordig zijn de procedures en de gebruikte apparatuur veel minder ingewikkeld. De belangrijkste chemicaliën die bij haarkleuring worden gebruikt zijn carbon black en waterstofperoxide. Voeg een beetje volume toe aan het haar om het body en dikte te geven. Haarkleur en highlight kunnen geleidelijk worden ontwikkeld, idealiter naar de eigen haarkleur van de klant. Wat wij highlight noemen is eigenlijk een lowlight binnen dezelfde pigmentgroep.

Highlight, of highlight, kleur is opgebouwd uit drie verschillende pigmenten, meestal een donker pigment, een lichter pigment en een tint. Donker pigment wordt gebruikt om het haar donkerder te doen lijken, en highlights worden donkerder gemaakt dan de basiskleur.

Een kleurencirkel helpt om de samenstelling van haarkleur te begrijpen. Je moet begrijpen waar elke kleurlijn begint en waar hij eindigt. Een kleuranalyse is nuttig bij het kiezen van een haarkleur, omdat verschillende kleurlijnen hetzelfde ontwikkelingsproces (met wisselende intensiteit) doorlopen. U dient een afgewerkte haarkleur te nemen van een gerenommeerde salon en/of make-up bedrijf ter vergelijking met het eindproduct. Test strips worden gebruikt om de uiteindelijke haarkleur te bepalen.

ideaal, maar niet altijd, reflecteert zonlicht; dus als u van plan bent uw haar aan zonlicht bloot te stellen, moet u uw haar in direct zonlicht stylen voordat u chemicaliën toevoegt die de kleur verdiepen. Zwart haar kan gebleekt worden om een verscheidenheid aan looks te bereiken, afhankelijk van de stemming van de drager. Blondines zullen veranderen in stijlvolle blondines, brunettes zullen veranderen in diepe brunettes en reddheads zullen sexy redheads worden. Zwart haar zal echter nooit zilver worden, maar het zal gemakkelijk gekruld worden in zilveren vlekken.

Semi-permanente kleur is het beste wanneer het haar schouderlengte of langer is. Permanente kleur, zoals de naam al zegt, verandert het haar in een donkerder tint. Semi-permanente kleur dringt niet door in de haarschacht en kleurt alleen de bovenste laag van het haar. Het doel is een subtiele verandering in kleur, zodat het haar niet dramatisch verschilt van de tinten aan de basis.Zeer donker blond haar kan kastanjebruin worden. Lichtbruin haar kan Dewberry bruin worden. Bruin haar kan mahonie worden. Roodharigen kunnen mahoniebruin worden met een vleugje koper. De eerste manier om te controleren of het de juiste tint is, is om het haar in de schaar van uw haarkleurspecialist te proberen. Vraag je haar op te staan en schud het. Als het droog is zit je goed; als de colorist het heeft gemarkeerd en je je niet prettig voelt bij de tint, moet je het niet bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.