Een mooi uiterlijk

rijpe vrouwen beuty dansen samba - beuty stockfoto's en -beelden

Vandaag de dag wordt bijna elk wakend moment besteed aan het streven naar het perfecte uiterlijk. Mensen zijn voortdurend op zoek naar het juiste product om hun uiterlijk te verbeteren. Zij bezoeken warenhuizen, snackshops en spa's om advies in te winnen bij deskundigen en om het nieuwste product op de kop te tikken. De steeds verdergaande verfijning in de fabricage van huid- en haarverzorgingsprodukten heeft persoonlijke verzorgingsprodukten goedkoper en toegankelijker dan ooit gemaakt.

Voorspelbaar is dat de groeiende afhankelijkheid van commerciële schoonheidsproducten een aantal neveneffecten heeft veroorzaakt in de vorm van allergieën en gezondheidsproblemen. Geaccumuleerde chemicaliën uit mascara, deodorant, lippenstift, face wash en andere cosmetische producten hebben geleid tot massale paniek in de medische wereld. Nu zijn er afzonderlijke aandoeningen ontstaan – dermatitis, acne, keratitis en allergische reacties.

Wat zijn de oorzaken?

Normaal gesproken heeft het lichaam een eigen mechanisme dat gifstoffen elimineert. Wanneer het lichaam niet langer in staat is de nodige eliminatiefunctie te vervullen, worden toxines samen met cellulair afval in uw bloedstroom gebracht. De lever en de nieren zijn verantwoordelijk voor dit eliminatieproces. Wanneer er een overload aan toxines is, moeten ze met specifieke middelen uit je lichaam worden geëlimineerd.

Een ander deel van je lichaam dat een belangrijke rol speelt, is de huid. Deze is meestal doorzichtig en dood, omdat hij is opgebouwd uit dode cellen. Hierdoor heeft het een beperkt vermogen om bepaalde gifstoffen uit te filteren. Anders zullen de gifstoffen de cellen beschadigen, wat vervolgens zal resulteren in een donkerdere huid of irritatie.

Menselijke gezondheid

Als de kwaliteit van uw huid en haar belangrijk voor u is, dan moet u uw haar- en huidverzorging evalueren. Vaak zijn het dieet en de levensstijl van een individu van invloed op de gezondheid van het haar en de huid. Een gezonde levensstijl en dieet zijn belangrijk voor de algemene gezondheid van het haar en de huid.Verminder de inname van junk food en te veel suiker.

Gebruik gepatenteerde haar- en huidverzorgingsproducten die zijn bereid uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. In plaats van synthetische haar- en huidverzorgingsproducten te gebruiken, probeer biologische varianten van kokosolie, cacaoboter, ghee boter, olijfolie en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten te gebruiken. Alle ingrediënten die in thermiconeproducten en andere haar- en huidverzorgingsproducten worden gebruikt, groeien in de natuur. Probeer in plaats van commerciële haarproducten natuurlijke shampoos te gebruiken die zijn gemaakt van kokosolie en andere natuurlijke ingrediënten. Drink ook veel water en vers sap om de haarfollikels en de huid te voeden.

Het vermogen om te herstellen is afhankelijk van het vermogen van de cellen om zichzelf te herstellen. Hiervoor moet het lichaam de energie aanvullen die het nodig heeft. Ja, je hebt het een keer geprobeerd en het resultaat beviel je niet. Tijd om het opnieuw te proberen.

Respecteer de natuur!

Het milieu is overal en zijn geschenken zijn overal. Je kunt je ziel en verbinding met de natuur overal vinden. De remedie om de weg naar je ziel te vinden is om die te leven.

Vermijd technologieën die beweren je te redden van het moment.

Technologie die geen natuurcomponent heeft, kan je alleen maar verzwakken. Het kan je kwetsbaar maken voor bepaalde kankers en allergieën. Behoed jezelf voor die schadelijke technologieën zoals hernieuwbare energie, genetisch gemodificeerde organismen en grote techno-leugens.

Weet waar je je lichaam toe dwingt. De natuur is zacht voor je als je van binnen bent. Leer hoe je jezelf kunt beschermen tegen technologieën die je kunnen beschadigen.

Ik wens u vele jaren van gezond leven en onthoud altijd: "Het is niet wie de beste levensstijl heeft, het is wie bereid is die te behouden."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.